Tuesday, November 22 |
Saturday, January 15 |

nasiff n wasiff 5bln




jap jer masa berlalu....dah 5bulan usia kembar kesayangan umi ni....dah pandai meniarap,suka ketawa..lagi kuat ketawa bila nampak abg nuzaiff.si nasiff manja dgn umi,si wasiff selalu mengalah...seolah faham umi tak boleh riba dua2...time tido mlm2 pun sama.nasiff mesti disebelah umi...nak umi peluk.wasiff tak pe....tido payah jaga.time menyusu jer....tu pun tak kisah abi dodoikan.tapi....wasiff suara kuat.

model tunas minda



sempat umi snap 2keping gambar ni....why???umi teruja,tgk muka atief jd MODEL utk kemasukan baru tadika tunas minda...now,muaff pun dah mula sekolah kat sini.lepas ni boleh lah muaff jadi model lak,ganti abg atief....boleh gitu teacher???hehehe
Friday, December 31 |

orientasi thn 1

dah besar abg atief...30hb12 orientasi thn 1 di sk tunku azizah.siap ada exam utk penempatan kelas....lepas ni abg atief kana belajar btl2 laaa...tak blh main2 lagi...tak blh bg alasan tak nak g sekolah tau.

sempat gak umi snap 2keping gambar ni...hehehe.blh lah buat kenangan.waktu ni abg atief kena beratur utk ke kelas,utk menduduki ujian.umi kena tunggu kat dewan...dgr taklimat.


Tuesday, December 21 |

posing 5hero

ni laa ragam 5hero bila nak bergambar ... payah nak dapat gambar elok.ada je yang tak bersedia...






tanpa kalian...sunyi hidup umi.walaupun byk ragam lg lah yg no 2 tuuu...tp umi masih mampu bersabar utk mendidik kalian.seme benda nak buat,kena pk 5hero ni..kena g kursus,terpaksa angkut semua...adoooi,pyh nak berjauhan


Monday, November 22 |

baby nasiff&wasiff...posing lagi

lagi gambar kembar....suka snap gambar baby nasiff & wasiff ni....lepas mandi,amik camera....hehehe.sekarang dah pandai kuar2 suara bercerita....pantang nampak abg2 nya lalu....bunyi lah suara.lagipun kembar langsung tak kisah riuh mana pun umah....3hero duk main tembak2,baby nasiff & wasiff ok jer...lena tido.senang kannnn....umi wanie dah bagi baby nasiff & wasiff makan growell...product fr era edar.berselera baby nasiff & wasiff makan....


actually,baju ni from cuta....ibu eriem,pos dr uk...hehehe.cantik kan..tq cuta...



ni gambar TODAY.....mcm baby dah tahu,lepas mandi jer...pasti kena bergaya.hahaha....ok laa,besar nanti boleh kembar tgk masa dia kecik2...kan!!



umi wanie pun kdg msh keliru...mana nasiff,mana wasiff...









si bulaaat....





Saturday, November 20 |

20 nov 2010....

hi semua....pagi ni baby nasiff & wasiff kena bgn awal.umi nak bawak ke klinik...kena cucuk utk 3bulan.semua nak pergi....sampai di klinik org pun dah ramai..terpaksa laa menunggu giliran.nasib baby nasiff & wasiff tak meragam,tido jer sepanjang menunggu.


sekarang baby nasiff & wasiff dah 6.4kg...sama berat.pandai mereka kongsi makan ye...bgs laa.makin bulaaat umi tgk kmbr ni...bdn semangat.


senang jaga baby nasiff & wasiff ni...cukup susu,tido...mlm2 pun tak ada lah umi bgn kerap kali...setakat ni,umi wanie cukup tido lagi...cuma dah tak larat nak menyusu badan,tak cukup tau....anak lelaki kot...kuat nyusu.susu formula pun 2 tin seminggu....hehehe




ni pulak 3hero...pun nak ikut g klinik...seme nak tgk baby kena cucuk.lama umi wanie tak snap gmbr 3hero ni,payah...kdg sorang tak nak join.pagi td,mood seme ok...so layaaan jer laa gmbr2 terbaru 3hero....




jap jer besar anak2 teruna umi ni.....lebih kurang je muka diaorang





nuzaiff dan muaff...abg atief kat blkg tuuuu... kata nya dah penat bergambar.





3hero encem....