Friday, June 26 |

BABY NUZAIFF...














































CERIA.....abg dan adik






















3hero hensem....














umi saje nk ltk gmbr 3beradik ni...susah nak tangkap gmbr bertiga ni...bila abg atief dan abg muaff dah ready nak berposing...baby lak meragam nya.lastnya...ini je lah gambar yg berjaya umi snap kan...org ckp..,muka abg atief dan bb nuzaiff versi sama..ye laa..bila umi tgk gmbr abg atief masa baby..sama mcm bb nuzaiff skrg.muka muaff mcm abi sikit...xada laa bulat mcm yg lain.bulat2 ikut umi lah ya.....xpe laa..janji sihat kan!







Wednesday, June 24 |
Tuesday, June 23 |

SUNWAY LAGOON....

abang atief....




abang muaff....




adik nuzaiff.....


















seronoknya abg atief....





ni aksi abi...



abg atief ckp...abi hebat..!!


fuyyooo...abi mmg hebat!caya laa
































ini sahaja gambar2 yg sempat umi snap...gambar umi langsung tak ada...next time,blhlah abi jd cameraman lak ye...umi nak berposing dgn 3hero umi lak....sekian sahaja laporan percutian kami kali ini....insyaallah ada rezeki,kita pergi lagi...





















Jalan-jalan....ke KL

Minggu lepas,abi ajak kami g kl...kebtlan abi ada keje di UM...So,dah ke sana..kami plan nak g Sunway lagoon.umi dah prepare apa patut utk dibawa...dr ktn trs ke UM...Selesai keje abi..kami g ZOO NEGARA.Dah lama x g..bkn main seronok lg 3hero ni..penat umi melayan karenah diaorang...layaann...gambar 3hero!
di zoo negara.....






cap 2hero ni umi beli kat pintu masuk zoo....














terima kasih abi...bwk kami jalan2.best...